Nepriklausomi viskio išpilstytojai atlieka labai svarbų vaidmenį šiuolaikinėje viskio pramonėje. Išrankiam mūsų laikų vartotojui jie suteikia galimybę paragauti neįprasto, reto skonio gėrimų, o kartais ir prisiliesti prie gana retai leidžiamo daryklų viskio.
Neseniai mano akys užkliuvo už straipsnio internete, kuriame rašoma, kad pamažu pradeda atgimti chereso gėrimo kultūra. Nustebau. Pati cheresu bei jo istorija pradėjau domėtis tik įsidarbinusi viskio darykloje, o iki tol šis gėrimas man asocijavosi nebent su Viktorijos laikų anglų aristokratais, siurbčiojančiais cheresą prieš prabangią vakarienę. Tačiau viskio pramonei cheresas labai svarbus: jau daugiau kaip 200 metų škotiškas viskis brandinamas chereso statinėse, o kai kurios daryklos tiesiog neįsivaizduoja savo produkto be šio ispaniško vyno.
Apgailestaujame, tačiau svetainę gali lankyti tik asmenys sulaukę 20 metų.
Ar jums yra 20 metų?
Taip
Ne
We use cookies to improve the quality of our service. You can cancel them any time. By continuing browsing, You accept Privacy Policy